Over ons

"Droom niet over je leven

... leef je dromen"

 

Wij zijn Angelique en Gerwin en wij maken onze droom waar! Liek-en-Gerwin-foto

Geboren en getogen in Hilversum, kwamen wij in de Corona periode op het idee om het thuiswerken te combineren met het runnen van een kleine Bed & Breakfast, gericht op wandelaars, fietsers en mensen die even lekker willen onthaasten. Wij verkochten ons huis in Hilversum en streken neer in het mooie Gennep.

Ons gezin bestaat uit twee kinderen en een Labrador Retriever. Onze zoon is in Hilversum blijven wonen en onze dochter is met ons mee verhuisd naar Gennep. Angelique heeft zich in Gennep laten omscholen en is nu werkzaam in de thuiszorg. Gerwin werkt vier dagen thuis en gaat één dag naar de zaak in Nederhorst den Berg. 

In de herfst en winter is Gennep  met dorpsachtige kenmerken uitermate geschikt voor wandeltochten en een mooie uitvalsbasis voor de kerstmarkten in Limburg en Duitsland. In de lente en zomer bruist het van de activiteiten en is deze omgeving een echte toeristische trekpleister. 

Het leven hier, in dit prachtige groene gebied, willen wij graag met onze gasten delen. Wij zorgen er graag voor dat het u  aan niets ontbreekt en volop kunt genieten van een heerlijk verblijf in B&B De Onthaasting!